flag Судова влада України

Інформація для громадян – Держсанепідслужба затвердила показники безпечності та якості харчових продуктів

07 лютого 2014, 14:08

 Державна санітарно-епідеміологічна служба України

Постанова
"Про реалізацію статей 6, 44 та 46 Закону України "Про безпечність та якість харчових продуктів""
від 30.12.2013 N 28
      З метою виконання вимог ст. 6, 44 та 46 Закону "Про безпечність та якість харчових продуктів" Держсанепідслужба постановою від 30.12.2013 N 28 затвердила:
       Перелік харчових продуктів, які звичайно представляють високий та низький ризик для здоров'я людей;
             Критерії для складання програми вибіркового санітарного контролю харчових продуктів;
             Постанова набрала чинності з 1 січня 2014 року.

Всеукраїнська мережа ЛIГА:ЗАКОН
www.ligazakon.ua